Verjaardagsfeest 6/5/2018

Op 6 mei vierden we ons verjaardagsfeest: 6 jaar T.I.M. in Turnhout! Je vond ons op onze vertrouwde plaats op de Grote Markt aan de hoofdingang van de Sint-Pieterskerk. Tussen 11 en 14 uur ontvingen we jullie met veel plezier voor een hapje en een drankje. En dat hebben jullie ook massaal gedaan. Waarvoor onze oprecht dank!

Naast ons verjaardagsfeest was er ook de mogelijkheid om het groot bouwproject Turnova te bezoeken, ter gelegenheid van Openwervendag.

T.I.M. groeit en overschreed de kaap van 500 leden. Boeiende mensen met verschillende achtergronden voelen zich aangetrokken tot ons project voor Turnhout en willen zich dan ook inzetten voor een warmere stad. We brengen een verhaal van mensen onder de noemer #wijzijnTIM. Ook op ons laatste verjaardagsfeest tijdens de huidige legislatuur kwamen we naar buiten om ons voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen. We willen luisteren naar onze burgers en nodigen iedereen uit voor een informele ontmoeting met onze bestuursleden en kandidaten. Je kon kennis maken met mensen die goesting hebben om voor Turnhout te gaan. Deze verkiezingen gaan over Turnhout en niets anders: niet over pensioenen, niet over migratie, niet over kindergeld.